29 Aug 2012

MBFW SS13 STOCKHOLM FASHION NIGHT

Jacket & T-Shirt // H&M Trend, Skirt // Cheap Monday, Shoes // Vagabond, Bag // Selected Femme

Hey Ladies! Jeg er næsten lige kommet ind af døren og sidder nu i sofaen med en kop mynte-te. De seneste dage har Stockholm været fyldt med en masse fine fashionistaer i gaderne, da der jo har været modeuge heroppe. Biblioteksstan afrundede derfor modeugen med et 'Fashion Night' event, hvor mange af de lækre butikker havde ekslussivt åbent. Det udnyttede min veninde og jeg som tog hinanden under armen og fik set på alle de mange fine efterårsvarer mens vi sippede champagne og spiste cakepops. Der var så mange fine ting blandt efterårsvarerne og jeg elsker de fine mørke farver der er fokus på denne vinter/efterår. Mit outfit er ikke noget særligt, men elsker den fine jakke og glæder mig til at bruge den endnu mere. Håber også at I har haft en god aften?!

TRANSLATION:
Hey Ladies! Hope you had a great night. I have been down town at 'Fashion Night' event that the stores around Biblioteksstan did as an end to Stockholm FW SS13. My friend and I browsed through all the lovely pieces that's in store for this season. I'm in love with the dark and soft colours such as dark green, navy blue and burgundy and not to mention dark purple. I can't wait to wear these colours. My outfit wasn't anything special but I love my jacket and can't wait to wear it some more. Have a great night!

26 Aug 2012

CELEBRATION WEEKEND






Hej Piger! Håber I har haft en god weekend?! Jeg har fejret min dygtige søster som er blevet færdig som farmaceut. Weekend har været fyldt med Dimission, fest, hygge og endnu mere hygge - fantastisk weekend! Her er mit outfit fra i fredags. Jeg har ikke fået taget så mange outfit billeder i løbet af weekenden, men min anden søster (jep, jeg er nemlig så heldig at have to (tvillinge) søstre) snappede lige disse af mig hen på aftenen. Nu vil jeg nyde en søndagsfilm og min sidste aften i København i morgen går turen tilbage til Stockholm.

TRANSLATION:
Hey guys! I hopy you have had a fantastic weekend!? I have spend mine in Copenhagen celebrating my sister who graduated and is now officially a pharmacist, so my weekend have been a long celebration and quality time with my mom and sisters. My other sister took these pictures of me on Friday night. I will relax and enjoy my last night in Copenhagen tomorrow I am going back home to Stockholm.

23 Aug 2012

THIS & THAT #6


 





Jeg har fået samlet lidt blandet billeder fra den seneste tid i dette indlæg - alle sammen fra instagram. Som I kan se, så er mange af dem af mad, men det er jo ikke så underligt. Jeg spiser mindst seks gange om dagen, så det giver jo anledning til en hel masse billeder :) Hvad består jeres instagram billeder af? Er der lige så mange med mad og andre lækkerier som her? Husk, at hvis I ikke allerede følger mig på instagram, så kan I følge mig på; yothorne.

TRANSLATION:
I have put together a few of my latest instagram pictures in this post. A lot of the pictures I take on instagram is of food, but considering that I eat at least 6 times a day, it is actually not that weird! Do you see a pattern on your instagrams as well? I'm still in love with the app - if you aren't already following me and you want to, my name is yothorne.

22 Aug 2012

MUST HAVE BOOTS

Tinea Boots from Bianco
Jeg ELSKER de her støvler og jeg må forbi Bianco og prøve dem meget meget snart! De er perfekte og fine til efteråret og ville være den perfekte erstatning til mine gamle og slidte sorte små støvler fra Vagabond. Hvad siger I, er I lige så solgt som mig? Hvis I vil se flere af Bianco fine sko og støvler kan I klikker jer ind på deres side HER.

TRANSLATION:
I LOVE these cool and beautiful boots from Bianco and I have to try them on in the nearest future! They are perfect and would be a perfect replacement for my old black boots from Vagabond. Are you guys just as crazy about them as I, or? If you want to see more of Biancos shoe/boot collection you can click on the link HERE.

20 Aug 2012

H&M TREND DOES IT AGAIN






Jeg siger næsten det samme hver gang - men altså Trend linjen fra H&M er altså fantastisk og ligesom de mange forrige, så elsker jeg også alle disse fine sager fra deres efterårs kollektion. Kan I lide dem også? Jeg elsker det feminine og det meget minimalistiske look - det passer mig perfekt. Mon ikke der kommer noget af det med hjem til garderoben i løbet af efteråret.

TRANSLATION:
I know I say it everytime I post updates from H&M Trend - but I simply love their pieces and it seems like they just get better and better or maybe it is just because it suits my personal style so well. So many nice styles and colors. I wouldn't mind to add a few of these things to my fall/winter wardrobe. Do you like it as well?

picture source: hm.com

19 Aug 2012

GRAFFITI & GLITTER

 
 




Her er resten af billederne fra dagens outfit - synes de blev rigtig fine med graffiti baggrunden! Desværre har jeg ikke noget systemkamera den kommende tid, men så snart jeg kan låne det igen, så er det her da helt sikkert en location jeg skal bruge igen :) Kan I lide billederne. Jeg er blevet rigtig glad for min fine glitter jakke - den er virkelig et hit og jeg tror jeg skal have fundet lidt flere af sådanne jakker eller trøjer, som kan pifte min garderobe lidt op.

TRANSLATION:
Here is the rest of the outfit pictures from today. I really like how they turned out with the graffiti as the background. When I get to borrow the system camera again I definitely have to use this location again before we move. Do you guys like it? I am wearing my glitter jacket - I really like it and I think I need to get a few more pieces like that. It adds a little something extra to my wardrobe.

TODAY


Jeg fandt en fin location til outfit billederne i dag - så jeg glæder mig til at vise jer dem senere. Min kæreste og jeg har været ude at se på lejlighed i dag. Vi er rundt hver søndag og mandag (det er de dage hvor lejlighederne vises frem i Stockholm) og se på de lejligheder vi finder interessante. Men vi har endnu ikke fundet den perfekte. Men det skal nok komme. Nu er vores i hvert fald sat til salg, så det bliver super spændende. Nu er det tid til søndags kage og te. Håber I nyde jeres søndag. Jeg vender tilbage senere med resten af billeder.

TRANSLATION:
I found a nice location today walking around, so I got my boyfriend to capture a few but I need to edit them first. Will put them up later tonight. Hope you guys are having a great Sunday. Now it's time for Sunday coffee and cake.

18 Aug 2012

SPORT CRAVINGS FROM H&M

Sports BH (black & grey/silver) // 149 SEK, Sports T-shirt // 149 SEK, Sports Top // 99 SEK
Jeg kunne virkelig godt trænge til at at opgradere eller måske bare fornye min sportsgarderobe en smule. Jeg har erfaret igennem årene, at det faktisk gør en stor forskel for mig, hvilke materialer jeg har på kroppen når jeg dyrker motion. Ofte er det bare rigtig dyrt at købe sportstøj og derfor er det jo skønt når highstreet-kæderne nu er begyndt også at lave sports kollektioner. Der er jo ikke så meget fashion over disse toppe - men de er simple og det kan jeg godt lide. Jeg tror jeg skal have prøvet dem på, så jeg kan få en fornemmelse af materialet. Har nogen af jer prøvet H&M's sportskollektion, som alle disse toppe er fra? Hvad er jeres erfaring med sportstøj i det hele taget. Har materiale og kvalitet en betydning for jer når I dyrker motion?

TRANSLATION:
I could definitely upgrade my workout wardrobe a bit and these simple and colorful tops from H&M's sports collection are really nice. I have experienced that it really makes a difference for me what clothes I wear working out. Does any of you feel the same way? and have you guys tried H&M's new pieces from their sports collection?

17 Aug 2012

MISSONI & LINDEX FOR BREAST CANCER



Det italienske modehus Missoni og den svenske highstreet-kæde Lindex har lavet et samarbejde og designet et fint armbånd til fordel for forskningen af brystkræft. Jeg plejer selv at støtte kræftens bekæmpelse engang imellem og har mange år i træk købt nogle af de fine armbånd der er blevet lanceret i oktober måned hjemme i Danmark i forbindelse med brystkræft-kampagnerne. Jeg synes dette armbånd er rigtigt fint og kunne virkelig godt tænke mig at købe det når det kommer i butikkerne i Sverige til oktober. Jeg synes at et samarbejde som dette er en god måde til at sætte fokus på/samle ind til forskningen for brystkræft. Hvis I vil læse mere, kan I gøre det HER. Kan I lide armbåndet og hvad synes I generelt om samarbejde som disse?

TRANSLATION:
Missoni and the Swedish highstreet brand Lindex has come together in a collaboration for the purpose of creating awareness of breast cancer. For that they have designed this beautiful pink bracelet. I really like collaborations like this and I think it is a good way to raise awareness on different topics and science. I will definitely try to buy this bracelet when it hits the stores in October. Do you like the bracelet and what do you think of collaborations like this? For more info, go HERE.

FIXING MY WARDROBE



Så er det weekend! Og ihh hvor skønt! Jeg har fået fikset resten af min garderobe her efter arbejde. Manglede nemlig lige 50 stk. bøjler til. Derfor gik jeg forbi renseriet efter arbejde og heldigvis havde de nok bøjler jeg kunne købe. Jeg har købt i to forskellige renserier, men de sidste bøjler jeg har fundet er lavet i en tykkere stål, så de er gode til de lidt tungere ting som store trøjer og små jakker. Det er skønt at alle bøjler på min garderobe stang nu er ens - lidt underligt, men det synes jeg bare er finest. Jeg har længe ville have fat i de her fine og enkle stålbøjler, men jeg har ikke fået taget mig sammen før nu. Nu glæder jeg mig til at få et større soveværelse, hvor tøjet rigtig kan få lov at fylde - det bliver virkelig skønt! Kan I have en rigtig god weekend.

TRANSLATION:
Finally it's weekend. I started fixing my wardrobe as soon as I got home after work. Stopped by the dry cleaners on my way home and bought the last 50 hangers I needed. I have been wanting to get these silver-dry-cleaning-hangers for so long and this week I finally decided to get them. I just had to get them from a few places since I had way more clothes than I expected. But now it's fixed and I love it!

15 Aug 2012

MAXIDRESS


 


 Maxidress // H&M, Sandals & Sunglasses // Unknown

Tror vist dette er det sidste outfit fra Barcelona som jeg har liggende og endnu ikke fået vist, så tænkte at det var på sin plads at vise det nu i dag :) Selvom sommeren endnu ikke er helt ovre, så kan man godt mærke at den langsomt er på vej væk og jeg ærgrer mig lidt over, at jeg kun har haft mulighed for at bruge min skønne maxikjole én gang denne sommer. Meen, det er jo også bedre end ingen, ik'?!

TRANSLATION:
I think this is the last outfit post I have from Barcelona so I thought it would be right to post it today :) I wish I have had more opportunities to wear this maxidress a few more times this summer. I love it and it's so comfortable.

14 Aug 2012

WEEKEND // OUTFIT


 Sweater & pants // H&M Trend, Sandals // unknown, Bag // Femme Selected

Jeg har haft den bedste weekend med besøg hjemmefra :) Mere af det tak! Nanna tog lige et par billeder af mit outfit med mobilen i lørdags, hvor vi cyklede Stockholm tyndt. Vi var på Skeppsholmen, Kastellholmen, Djurgården og til slut Fotografiska. Super fedt at være turist og hygge i egen by! Stockholm er altså fantastisk.

TRANSLATION:
Had the best weekend! Visit from home rocks.. More of that please! Nanna captured me with my phone. We went all over the city on our bikes. Love exploring Stockholm. It's amazing.

11 Aug 2012

NAVY BLUE





Jeans & Shirt // H&M, Sweater // Zara, Belt // Zara Man, Bag // Selected Femme

Som jeg skrev i går så er det her indlæg planlagt. Lige nu hygger jeg på højeste niveau med min veninde i Stockholm :) Håber også at I nyder jeres lørdag?! Dette her outfit er fra i går. Jeg synes det er vildt svært at klæde sig på i disse dage, eftersom at vejret er så skiftende. Det ene sekund skinner solen og det er dejligt varmt og det næste sekund så trækker det op til regn. Jeg ender ofte med for meget tøj, fordi jeg hader at fryse.. Andre der synes det er svært med dette her vejr? Anyways.. Jeg har taget min nye taske i brug og jeg synes den er perfekt - der er godt med plads i den og den kommer til at være perfekt til skolen også!

TRANSLATION:
This is what I wore yesterday. I find it extremely hard to dress myself these days because of the weather. One second it's super sunny the next its cold and windy. Because I don't like to be cold I often end up wearing way to much clothes.. Btw I'm wearing my new bag in these pictures and I really like it. It will be perfect for school as well!