28 Feb 2013

SWEATSHIRT CRAVING


Jep! Jeg troede faktisk ikke at jeg skulle få det også, altså den der 'craving' efter sweatshirts (læs: KENZO's) som alle de lækre fashionista'er derude. Men denne fine fine sweatshirt fra H&M Trend i de fineste og lækreste sarte farver måtte da godt flytte ind i min garderobe! Hvad siger I, er I hooked på sweatshirts eller?

Translation: The sweatshirt fever has hit me - or at least I'm in love with this one from H&M Trend. What do you think? I love the light colors and I wouldn't mind to have this in my wardrobe.

GOODMORNING


Godmorgen skønne I! Jeg er frisk og næsten udhvilet - og har været i gang tidligt i dag, da jeg allerede skulle være på mit arbejde kl. 8.00 til møde. Men det føles skønt, og det er lige før at jeg vil gøre det til en vane at stå så tidligt op. Jeg er helt klart et morgen menneske og er meget mere produktiv i løbet af formiddagen end eftermiddagen. Så tror jeg virkelig vil gøre mit, for at få indført tidlige morgener igen. Det har fungeret før, så det kan også fungere igen. Hvordan gør I? Har man et arbejde er det let (synes jeg) men er man studerende og skal skabe sin egen hverdag så synes jeg at det kan være ret så svært.
Ellers kan I nok mærke at inspirationen ikke har været den største her på bloggen - tror det kommer igen... Så skal jeg nok gribe den og blogge derud af - men lige nu må jeg vist hellere fokusere på dagens 'plugg'. Kan I have en rigtig god dag. Xx

Translation: Goodmorning! I have been up really early today, because I had a meeting at my job. But actually it feels fantastic to be up so early and I might make a habbit out of it. I am a morning person and I am so much more productive earlier than later during the day, so I should start making it a routine.. Anyways I just want to wish you a great day. My inspiration for blogging haven't really exsisted lately, but I'm sure it's back soon. Have a great day girls. Xx

24 Feb 2013

SUNNY SUNDAY

 

Det meste af min dag er blevet brugt på mit arbejde - men jeg valgte at gå hjem derfra og nøj hvor er jeg glad for at jeg tog den beslutning. Stockholm viser sig nemlig fra sin smukke side i dag og solen er endelig kommet frem på himlen, efter at have været borte i godt 5 måneder. Da jeg kom hjem testede jeg en spinat, appelsin, hindbær og ingefær smoothie.. Den blev god. Nu har jeg sat mig i sofaen med lidt kaffe og skal bruge resten af aftenen på min forskningsplan til mit speciale. Den skal være færdig i slutningen af ugen som kommer, så jeg har en del arbejde foran mig - men med sådan en dag som i dag i bagagen, så føles alt muligt :-) Rigtig god søndag til jer derude!

Translation: Most of my day I spend at work, but I decided to work home from the office and glad am I happy I did so.. Stockholm really shines today. I made myself a smoothie with ginger, spinach, orange and raspberries when I got home and now I am enjoying a nice cup of coffee and studying for the rest of the night, have a research plan to finish for my thesis this coming week, so lots of work, but right now nothing seems impossible. Have a wonderful Sunday girls!

23 Feb 2013

WHITE ON WHITE


Det er smukt, fint og elegant!

picture source: zara.com

12 Feb 2013

DETAILS

Godmorgen Piger! Håber I har haft en god start på dagen?! Jeg har lige nydt min morgenmad og skal i gang med dagens pligter (læs: opgaveskrivning). Jeg skal på mandag aflevere en foreløbig projektplan for mit speciale og det er super super svært, men jeg gør hvad jeg kan og forsøger at få mine ideer til at hænge sammen og give mening og forhåbentligt kan der komme noget godt ud af det. Er der andre af jer, der har siddet i samme frustration? Jeg prøver dog også at nyde det, fordi det er jo ret fedt, at få lov til at skrive en så stor opgave om noget rigtig spændende og at blive så klog på noget mere specifikt. Det bliver altså super sejt ;)

Jer der følger med på instagram (@yothorne) har nok allerede set det her billede, men jeg ved også at der er en del af jer som ikke har instagram, og I skal ikke snydes ;) Jeg bruger min fine nye taske flittigt, og den er virkelig anvendelig. Så jeg er glad. Nu vil jeg smutte, men kan I have en rigtig skøn dag. Xx

Translation: Goodmorning girls! I hope you have had a great start to your day?! Here is a detail shot from the other day. As you can see I am wearing my new bag and I love it. It's so wearable and I love that it looks so crisp. I need to start my day. Have a lot of studying to do. Have a great day. Xx

10 Feb 2013

SANDAL CRAVINGS

1. Stella McCartney, 2. See by Chloé, 3. Balenciaga

Jeg er begyndt at kigge på inspiration til sommerens sandaler og som det ser ud lige nu, så måtte alle tre ovenstående, gerne flytte hjem til mig. Kan I lide dem, eller er I til noget andet når det gælder sandaler? For mig skal det være simpelt og anvendeligt og ikke mindst rart at gå rundt i. Disse tre par, virker som om de har det hele :) 

Translation: I have started to look for inspiration for my sandals for this Summer. All of the above seems perfect and I def. wouldn't mine if all of them were mine :) Do you like them? As you can see I prefer something simple and flat.

8 Feb 2013

SREETSTYLE INSPIRATION // ANJA RUBIK





Jeg elsker modellen Anja Rubiks stil og så er hun jo gudesmuk, hvis I spørger mig. Ovenstående billeder er bare en brøkdel af alle de fine billeder der findes rundt på nettet af hende, så hvis I er lige så vilde med hende som mig, så er det bare at søge løs :)

Translation: I love Anja Rubiks style and according to me she is unreal beautiful as well. The pictures above is just a few out of some of the thousands that you can find, so if you like her as much as me, search and you will find many cool and inspirational pictures. 

Picture source: unknown 

7 Feb 2013

COVER CRUSH // ID


Godmorgen! Blev bare lige nød til at dele disse fine billeder af Kate Moss på coveret af ID. Magasinet hylder Kate med fire skønne covers, se de andre HER.

Translation: Goodmorning! Just wanted to share these beautiful pictures of Kate Moss from the cover of ID Magazine. ID salutes Kate with four beautiful covers, see the rest HERE.

5 Feb 2013

ALL BLACK & HAPPY


Her ser I en noget glad pige. I helt sort outfit. Uldfrakken er fundet frem igen. Glæder mig til at vi får en smule varmere i Stockholm. Bare lidt plusgrader. Det bliver rart.

Translation:
One happy girl. In all Black.

4 Feb 2013

THIS IS ERIN

De af jer der følger mig på instagram, har nok allerede set, at jeg i fredags tog en (for mig) stor beslutning og anskaffede mig en ny taske. Jeg har kigget på hende længe og drømt, men faktisk var der ikke så mange overvejelser bag.. Jeg blev inspireret af en studiekammerat til at købe en motivationsgave til mig selv, som et boost til at komme i gang med mit speciale forløb, og det tog mig ikke længe at afgøre, hvad det skulle være :). Så nu står fine Erin hjemme hos mig og hun er allerede blevet flittigt brugt her i weekenden :) Kan I lide hende? I kan finde hende lige HER.

Translation:
Those of you who follow me on instagram might already have seen that I did something crazy (at least for me) on Friday. I got myself this beauty. I have had a good eye for her for a while, but I didn't actually give it much consideration when I decided to spoil myself with her. Everything started with a friend from school who inspired me to get a motivation gift for myself to kick start the writing of my thesis. So I did it and this beauty was my pick. She is perfect and she's been on my shoulder everyday since. Do you like her? You can find her right HERE.

SUNDAY BARGAIN



God formiddag derude! Jeg er stået ALT for sent op og jeg burde derfor sidde med hovedet i mit speciale planlægning, men nu er det så lang tid siden at jeg har fået blogget, så det bliver dagens første gøre mål. Jeg arbejdede et par timer i går, så på vej hjem tog jeg et stop forbi H&M. Egentligt fordi jeg ville have en nederdel jeg har haft i tankerne, men jeg fandt i stedet disse jeans til 50 kr. (svenske) Så de blev nød til at komme med hjem. Hvad synes I? De er perfekte her til foråret synes jeg.
Nu vil jeg komme i omdrejninger, jeg er SÅ meget bagud med alt.. Kan I have en fantastisk mandag. Forresten så har jeg min nye sweater på som jeg viste jer HER. Den har vist sig at være et perfekt køb og glæder mig til at bruge den til forår/sommer sammen med shorts og bare ben.

TRANSLATION:
After work yesterday I went by H&M in town. I have had a skirt in my thoughts that I wanted to try on, but instead I found these jeans. They were only 50 SEK. So I had to have them. They are perfect for spring and I love a good bargain like that. I have SO much stuff to do today for school, so I should get going. Have a wonderful Monday! BTW, I am wearing my new sweater, that I showed you guys HERE. I really like it and I can't wait to wear it with shorts and skirts this spring/summer.