23 May 2013

H&M TREND UPDATE





Picture source: hm.com
Det er længe siden at jeg har lavet et indlæg med de nyeste styles fra H&Ms Trend kollektion. Så det tænkte jeg måtte blive fokus for dagens indlæg. Jeg holder løbende øje med Trend kollektionen, og får det meste er der op til flere stykker tøj jeg gerne købte med hjem til garderoben. Denne gang er det den sorte mini med lynlås detaljen i siden fra det første billede, den sorte kjole på det tredje billede og den fine hvide ærmeløse skjorte på det sidste billede. Ja, og jo jeg ville da også gerne eje det fine armygrønne sæt ;) Har I nogle favoritter?

Translation: It's been a while since I have posted some H&M Trend favorites. So I thought I would dedicate this post to my latest cravings from the newest Trend collection. I wouldn't mind adding the white sleeveless shirt, the black little mine and the black dress. Do you have any favorites?

22 May 2013

TRAINING CRAVINGS


Bag // Stelle McCartney, Sneakers // Nike Free TR III printed, Tights & Pink tank top // H&M, Purple top // Stella McCartney Seamless strap tank
God formiddag! Jeg er fuld af energi her til morgen, startede nemlig dagen med en skøn time i motionscentret med en skøn pige af slagsen og det er altså virkelig noget der giver god energi til resten af dagen. I det hele taget er jeg kommet ind i et skønt trænings flow (det er altid sådan lidt i perioder, sådan noget jo), men lige nu kører det og jeg bliver simpelthen i så godt humør af det! Derfor craver jeg også en masse lækre træningstøj og andet godt dertil. For mig giver det en forskel hvilket materiale jeg træner i og hvordan tøjet sidder på mig. Derfor vil jeg engang imellem gerne opdatere min træningsgarderobe også. Jeg har fundet lidt blandet skønheder her, alle ting, som godt måtte komme med mig til træning. Jeg håber at I har en lige så skøn dag og at disse fine sager også er til inspiration til en opdatering af jeres træningsgarderobe (hvis dette altså behøves ;)) God dag! 

Translation: I have a really good flow with my training these days and I really love the positive effect it gives to my mood and boby. I started today with a session at the gym with a sweet girl. A perfect way to start of the day! To me it matters what I wear while training. The fit and the material of my training clothes does make a difference to my training and the way I feel doing it. I like to update my training wardrobe as well, so I have a few cravings these days. Hope you find it inspirational if you are looking for some new training items as well! Have a good day!

17 May 2013

STRIPES AND PATTERN



Pants//H&M trend, Jacket//Old, Sweater//Old one of my B.F., Boots//HOPE, Bag//Whyred

Åh solen skinner allerede udenfor og der står 25 grader på den runde skive - det kan kun blive en god dag! Jeg skal have transskriberet færdigt og i eftermiddag har jeg en fika aftale med en veninde. Dejlig dejlig fredag :-) Har I nogle lækre planer for weekenden at se frem til? Det gør altid dagens arbejde en smule nemmere synes jeg. Nåh men jeg fik ikke vist jer det her outfit fra forleden dag - blandede lidt mønstrede bukser med en casual stribet bluse - synes det virker meget godt! Man bliver så glad af alle de lyse farver man kan have på nu. Ha' nu en skøn fredag! 

Translation: The sun is shining and it's 25 degrees outside - today can only be a good day! I have some studying to do and then a coffee date with a friend this afternoon. Perfect way to start the weekend. Do you guys have any plans for the weekend? I always find that it is easier to deal with the tasks for today if there is something good to look forward too :) Anyways, here is an outfit from the other day. Mixed my pattern pants with some stripes. Think it works quite good, what do you think? It's nice to be able to wear so many light colours again. Have a wonderful Friday!

15 May 2013

THIS SUNDAY


Jacket // HM trend, dress worn as a skrit // H&M, sunnies // HM divided, Bag // Whyred, Boots // Alberville

I søndags cyklede min kæreste og jeg spontant ned til stranden ved Hornsbergstrand, hvor der er åbnet et nyt burgersted som vi ville teste. Det var ret gennemført i stilen og jeg følte lidt at man trådte ind i en scene fra Grease :-) Måske jeg lige skal lave et separat indlæg med lidt billeder derfra så I kan se for jer selv. Det blev til et par hurtige haps med mobilen, men i hvert fald kan I jo se hvad jeg har på. Jeg elsker at min jakkes farve ændrer sig i lyset. Nu vil jeg lave en kop kaffe til og så ellers gå i gang med at transskribere mit fokusgruppe interview fra i går. Forudser at det bliver noget jeg kommer til at sidde med over et par dage. Sådan noget tager altid virkelig lang tid, men det er fedt at have når det er færdigt og en nødvendighed for det videre arbejde med analysen til mit special. Kan I have en rigtig god onsdag. Xx Jo

Translation: This Sunday my boyfriend and I biked to the beach where we live and tested a new burgerplace - it was like entering a scene from the movie Grease and the burger was really good. I should probably just write a little post about the place and show you guys some pictures.. Anyways just a few shots of my outfit. Relaxed with a touch of glitter - love that the color of my jacket reflects and changes depending on the light. Now I should get started with todays thesis work. Have a great Wednesday. Xx Jo

13 May 2013

NIKE AIR MAX 1





Dilemma! Jeg vil gerne have mig et par air max 1 denne sæson, men jeg kan ikke helt finde ud af, hvilket par det skal være. Der findes så mange fine af slagsen. Jeg vil nok gerne have nogle som jeg synes er fine i længere tid og nogen som ikke er for skrigende. Jeg har fundet disse fire par som alle kunne være et godt bud. Hvilket par synes I bedst om? Jeg kan vildt godt lide de sidste to par, men jeg tror vist at jeg må få prøvet lidt forskelligt på!

Translation: Dilemma! I want a pair of air max 1, but I can't decide which pair. There are so many nice combinations of colours. I have found these, but I am not sure which pair I like the most. Maybe the two last ones. Which one do you like the best? I guess I will have to try some on soon!

12 May 2013

SNEAKERS AND JEANS



Fredagens kluns efter at jeg havde byttet stoevletterne ud med de mere begagelige af slagsen. Jeg håber at I har haft en god weekend?! Min er gået med arbejde og afslapning. Skoent - er klar til ugen som kommer! Skoent når man har det sådan! God soendag og god mors dag til alle jer fantastisk moedre derude. Xx

Translation: Outfit from this Friday - changed into sneakers when I got home that afternoon. So comfortable.. I have had a nice and relaxing weekend and it ready for the week to come. Feels great! Have agreat Sunday. Xx

9 May 2013

.. & AN OLD FAVORITE





  Jacket // Tommy Jeans, Dress & Sunnies // H&M, Boots // Vagabond, Bag // Whyred

Sikke en skøn dag det har været i dag! Jeg stod tidligt op og brugte formiddagen på at læse en kvantitativ undersøgelse af skoleelevers attituder til skolen. Siden fik jeg kæresten med op på cyklen og ud i solen, hvor vi har nydt Stockholms goder resten af eftermiddagen. Det blev blandt andet til hygge i Vasastan og en tur forbi smukke Kungsträdgården, hvor alle de fine kirsebærtræer blomstrer. Vi var dog ikke de eneste der ville nyde synet og det var nærmest som om at hele Stockholm havde valgt at nyde synet sammen med os ;) 

Det har været skønt med en halv fridag, men i morgen skal jeg bruge hele dagen på universitetet, da jeg skal have lavet min interviewguide færdig. Jeg har mit første fokusgruppe interview i næste uge, så der er lige en masse praktisk omkring dette som skal på plads. Jeg er spændt og glæder mig til at prøve metoden af praktisk. Man kan læse nok så meget metodelitteratur, man skal altså ud i den virkelige verden og prøve det af, førend man kan vide, hvad det drejer sig om. 
Havde jo ellers også planer om en ph.d. ansøgning dette forår, men da specialet har drillet lidt, har jeg valgt at udskyde min ansøgning. Så håber jeg bare på, at der bliver flere stillinger slået op til efteråret så jeg kan søge dér i stedet. Ellers finder jeg nok noget andet interessant at lave udenfor universitetets vægge. Har hørt at det også skulle være okay derude på den anden side ;) 

Nåh nu vil jeg smutte. Skal til træning lige om snart. Har ondt i hele kroppen fra tirsdagens træning, så det skal blive godt at rive lidt i musklerne igen, det plejer at løse lidt op for ømheden. 
Nu blev det jo en hel smøre, egentligt ville jeg bare lige vise jer et par billeder fra dagens outfit. Dem har I ovenstående! Rigtig god aften. 

Translation: A whole lot about my day and some shots of my outfit. I have been enjoying an afternoon in sunny Stockholm. Now off to practice. Have a great night.

8 May 2013

.. AND THEN CAME SPRING



Hvis det tidligere har været svært at motivere sig selv til speciale skrivning og alt andet praktisk i relation hertil, så er det da kun sværere nu ;) Men ihh hvor skønt at foråret er her! Ovenstående har I dagens outfit.

Translation: It's a little hard to focus on my thesis when the weather is like this! But it's wonderful that spring finally arrived! Above, todays outfit.